Wie wij zijn

Van Ginkel Vastgoedmanagement is sinds 20 april 2015 actief in de bouw, vastgoed en makelaardij. Onze werkzaamheden richten zich op alle facetten van het vastgoed. Zowel het beheer als het onderhoud of de verkoop of verhuur van uw pand.

Of het nu gaat om een verbouwing of het wegwerken van achterstallig onderhoud, u bent bij ons voor al deze zaken aan het juiste adres.


Ons beleid

Onze klant

Onze klant is bij ons verzekerd van een uitstekend beheer voor het vastgoed.

Duurzaamheid

In het kader van milieu besteden wij extra aandacht aan duurzaamheid bij het uitvoeren van onze werkzaamheden. Denk hierbij aan energiebesparing en het scheiden van afval. Ook begeleiden wij asbest-saneringen.

Kosten

Als opdrachtnemer zorgen wij voor een continue monitoring van het afgesproken budget wat voorkomt dat u als opdrachtgever voor verrassingen staat. Wij hebben een transparante manier van werken.

Projecten

 • Op dit moment zijn er diverse ontwikkelingen in de aan- en verhuur van verschillende winkellocaties. Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie.

  Harrie, Van Ginkel Vastgoedmanagement
 • Diverse projecten bevinden zich op dit moment in de afrondingsfase. Dit jaar wordt gestart met de bouw van 14 appartementen in Heerenveen.

  Harrie, Van Ginkel Vastgoedmanagement
 • Wij gaan starten met een renovatie van een winkel met twee appartementen op de Groene Hilledijk in Rotterdam.

  Gelijktijdig loopt een project van 13 appartementen die gereed worden gemaakt voor de verhuur aan de Beijerlandselaan in Rotterdam.

  Harrie, Van Ginkel Vastgoedmanagement
 • In februari 2017 wordt in Groningen na een periode van 32 weken restaureren Brug 7 opgeleverd.

  Harrie, Van Ginkel Vastgoedmanagement